Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hårvård / Håravfall & Hårväxt

Håravfall & Hårväxt

Stärk din hårväxt & motverka håravfall

Håravfall kan uppstå av flera anledningar och man kan behöva hjälp för att hindra det. Här på Apotek 365 har vi bra produkter som kan hjälpa dig att hindra och minska oönskat håravfall. Här finns kosttillskott som ger extra näring för att bevara en normal hårväxt och minska håravfall.

Inga produkter hittades

Varför får man håravfall

Ett håravfall som är mer en normalt kan bero på flera anledningar, stress och näringsbrist är två vanliga faktorer. Både män och kvinnor kan drabbas av ökat håravfall. För kvinnor är det vanligt att man efter klimakteriet får ökat håravfall och hos män kommer det ärftliga håravfallet (alopecia androgenica) igång redan vid 20 års åldern.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ