Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Förkylning / Snuva & Nästäppa / Breathe Right näsplåster 30 st

Breathe Right har två flexibla och töjbara remsor och fästs på näsan. Plåstret vidgar näsgångarna och gör det lättare att andas genom näsan när du är täppt vid förkylning och allergi. Kan också minska snarkningar.

Märke Breathe Right
EAN 810071800290
Använd högst 12 timmar per dag. För bästa resultat ska varje plåster endast användas en gång. När du tar av plåstret förlorar det sin vidhäftningsförmåga och kommer inte att sitta på plats. Innan du använder Breathe Right, läs noga igenom instruktionerna som finns i förpackningen, och placera plåstret korrekt för bästa resultat. Använd inte på sår, solskadad eller irriterad hud. Sluta använda plåstret om du får utslag eller hudirritationer. Använd inte om du är överkänslig mot latex eller Breathe Right Nezestrips. Använd inte på barn under 5 år. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Förvaras i originalförpackningen

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Receptfritt läkemedel

Otrivin

Otrivin Nässpray 1mg/ml 10ml

 

35

kr

Receptfritt läkemedel

Nasin

Nasin Nässpray 0,5mg/ml 7,5ml

 

33

kr

Receptfritt läkemedel

Nasoferm

Nasoferm nässpray, lösning 1 mg/ml 10 ml

 

30

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ