Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Förkylning / Förebygg & Lindra / Nasaleze Virus Shield

Varumärke Nasaleze

Nasaleze Virus Shield är en förebyggande behandling mot förkylnings och influensavirus. Nasaleze Virus Shield är nässpray i pulverform som puffas upp i näsan. Där bildar pulvret en gel och skapar på så sätt en skyddande barriär som absorberar och oskadliggör virus som passerar näsan vid inandning.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Användning

Snyt dig så att näsan är fri. Skaka flaskan och skruva av korken. Provpuffa försiktigt en gång innan första användingen. Detta gör du för att se hur hårt du behöver trycka för att få upp rätt mängd pulver. Placera flaskan i ena näsborren och tryck till samtidigt som du andas in försiktigt. Upprepa i den andra näsborren. För generellt skydd rekommenderas 2 till 3 gånger per dag för att en barriär skall upprätthållas. Nasaleze Virus Shield verkar redan inom några minuter. Behandlingen kan upprepas så snart behov uppstår.

Innehåll

Inert cellulosapulver (HPMC), pepparmintpulver, allicin.

Märke Nasaleze
EAN 5060045000262

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Receptfritt läkemedel

A.Vogel

Echinaforce Comp munhålespray 30 ml

 

116

kr

129 kr

Receptfritt läkemedel

A.Vogel

Echinaforce Forte 40 tabletter

 

116

kr

129 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ