Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Corona & Skydd / Ansiktsmask KN95-FFP2, 1st - Roxbury FFP2 Andningsskydd

Varumärke INTCO Medical

1st KN95 ansiktsmasker

Detaljerad information

Roxbury FFP2 Andningsskydd är ett munskydd för engångsbruk i fem lager som ger 95% partikelfiltrering. Tillverkad i hudvänligt material med hög täthet och god andningsförmåga. Justerbar näsbygel och elastiska öronöglor för perfekt passform. Fullt CE-certifierat och godkänt av EU utsett anmält organ, enligt gällande regelverk och PPE-direktiv 2016/425/EU i standarden EN149:2001+A1:2009. 5st andningsskydd för engångsbruk per förpackning.

För att skydda sig mot skadliga aerosoler och små partiklar i luften kan man använda ett FFP filtrerande andningsskydd. FFP-masker är s.k. halvmasker, dvs de täcker mun, näsa och haka. Det är viktigt att man använder skyddet på rätt sätt och att det sluter tätt intill huden. Du kan alltså inte ha skägg när du använder en FFP-mask. Till skillnad från ett vanligt munskydd är FFP-maskerna avsedda att skydda bäraren från partiklar i luften.

FFP-masker finns i tre skyddsklasser (1-3) som filtrerar olika stora partiklar, där 1 ger lägst skydd och 3 ger högst skydd. FFP-masker är certifierade enligt standarden EN 149+A1:2009.

FFP2: Andningsskydd avsedda för miljöer där skadliga partiklar kan finnas i luften. Filtrerar minst 94% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används ofta i yrken där man kommer i kontakt med skadligt damm, aerosoler eller rök.KN95 ansiktsmask kan filtrera bort upp till 95% av orenheter, smuts och partiklar i luften.

Masken ger skydd till omgivningen och dig själv.

Viktigt när du använder ansiktsmasker

*Tvätta händerna innan du sätter på dig masken.
Masken ska sitta ordentligt över mun och näsa, ska inte finnas glipor mellan masken och ansiktet.
Skäggväxt kan påverka maskens effektivitet. 

* Rör inte masken när den sitter på ansiktet

* När du ska ta av masken, ta i bandet och lyft bort masken, undvik att ta på själva masken

* Tvätta händerna noga efter användning.

Dessa masker är CE märkta.

1 st mask i en förpackning

_____________________________

Kan jag rengöra ansiktsmask hemma?

Engångsmasker tillverkade av fiberduk, KN95 och N95, kan inte rengöras på ett säkert sätt hemma. Exponering för stora mängder vatten och rengöringsprodukter förstör fibrerna och kan skada kolfiltreringssystemen i N95-andningsskydd.

Om du har en KN95- eller N95-mask kan de bäras upp till fem gånger av samma person, enligt CDC. Det finns undantag om masken används i vissa medicinska procedurer, skadad eller kraftigt smutsig.

Tyg ansiktsmasker, å andra sidan, kan och bör tvättas hemma. De kan återanvändas tills de slits eller inte längre passar bärarens ansikte.

Märke INTCO Medical
EAN 7340151730030

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ