Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / C-VITA + ZINK 50MG/15MG 120 tabletter

Varumärke Vitabalans

Sugtablett med jordgubbssmak innehållande C-vitamin och zink . C-vitamin och zink bidrar till att underhålla den normala funktionen av immunsystemet. Immunsystemet hjälper bland annat till att skydda från bakterier och virus.

C-vitamin bidrar även till att underhålla immunsystemets normala funktion efter intensiv fysisk träning. C-vitamin är också en antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ stress orsakat av rökning, intensiv fysisk träning eller föroreningar. Tillräckligt med intag av C-vitamin bidrar även till reducerad trötthet och utmattning.

Daglig dos 1 tablett innehåller: C-vitamin 500 mg Zink 15 mg Produkten innehåller ej laktos eller gluten. Produkten innehåller ej spår av animalisk föda.

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn

Märke Vitabalans
Klassificering kosttillskott
EAN 6410530051825
2 tablett dagligen. Låt tabletten långsamt smälta i munnen.
Fruktos, L-askorbinsyra, natriumaskorbat, fyllnadsmedel (cellulosa), sötningsmedel (sorbitol, sukralos), zinkcitrat, jordgubbsarom, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ