Snabbt Tryggt Säkert

Zombie drogen

Drogen som skapar zombieutbrott!

I somras rapporterades det från medier i USA om ett utbrott efter att flera personer hade ett kraftigt förändrat beteende som påminner om ett zombieliknande stadie. Personerna stönade som en zombie och hade extremt svårt för att tala, de hade en tom blick och långsamma reaktioner. Det man idag har kommit fram till är att dessa personer var påverkade av en kraftfull syntetisk substans, en slags syntetisk cannabinoid som kallas för Amb-Fubinaca.

Amb-Fubinaca och syntetisk cannabinoid har en dämpande effekt på centrala nervsystemet och det är ett bra exempel på hur farligt det kan vara med syntetiska droger där man inte vet riskerna med att använda det.

syntetisk cannabinoid som kallas för Amb-Fubinaca.

Drogtester och spice

Spice är ett samlingsnamn på syntetiska droger likt syntetisk cannabinoid mm. Här på www.apotek365.se kan ni köpa drogtester för att se om någon har använt spice eller andra syntetiska nät droger. Vi har drogtester för att upptäcka de vanligaste drogerna och ett test går snabbt att göra och ger säkra svar på bara någon minut. Med ett enkelt urinprov eller salivtest kommer testerna indikera på om personen använt drogen inom de senaste dygnen. Här Apotek 365 kan du bland annat köpa drogtester för att upptäcka Cannabis, Tramadol, Amfetamin, Ecstasy, Kokain och mycket annat. Ett bra tips om du är osäker är att köpa ett sk multitest, då kan du testa för flera narkotika preparat samtidigt, upp till 10 st olika på en gång.

KÖP DROGTESTER HÄR

Apotek 365 och diskretion

All personal på Apotek 365 har tystnadsplikt. Vi delar under inga omständigheter ut information till tredjepart om våra kunder och vad de köper. När man handlar här på Apotek 365 så ska man känna sig trygg och säker på att integriteten aldrig äventyras.

Läs hela artikeln om zombie drogen på Dagen Apotek


← Äldre inlägg Nyare inlägg →