Snabbt Tryggt Säkert

Zink från Apotek365

Köp vår zink och få en bra produkt till ett bra pris!

Apotek365 zink tabletter är en nyhet som vi tagit fram för att kunna erbjuda dig som kund en mycket prisvärd och samtidigt bra produkt. Zink är ett viktigt mineral som är involverat i flera processer i kroppen. För dig som tränar mycket är zink extra viktigt och det är viktigt för bland annat immunsystemet, celldelning, ämnesomsättning. Zink är en viktig komponent flera vitala kroppsdelar innehåller zink och behöver det för att fungera väl, det kan tex vara hjärnan, ögat, muskler och skelett. Man brukar också räkna zink som ett antioxidant.

Vad händer om man får för lite zink?

Symtom på att du får i dig för lite zink kan vara att du får sämre mörkerseende eller lättare får infektioner. Lägre halter av sperma kan också bero på brist på zink. Bra naglar och hårkvalité brukar man också anse har en koppling till ett bra intag av zink. Det dagliga behovet av zink är för kvinnor 7 mg och för män 9 mg. Med 1-2 kapslar av Apotek365 Zink så får du i dig det dagliga behovet av zink.

Kosttillskott och multivitaminer med zink

Vill man ha en enkel lösning kan finns det flera sk multivitaminer som innehåller de dagliga doserna av flera olika vitaminer och mineraler. Även här kan ni välja med fördel Apotek365 Multivitamin och få i er över 20 olika vitaminer och mineraler. När ni kikar på en multivitamin produkt och letar efter zink kan det benämnas som zinkglukonat, zinkaspartat eller kelaterat. Här på Apotek365 kommer ni hitta många kända varumärken till bra priser, glöm inte titta på våra kampanjer där ni kan köpa extra billigt.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →