Snabbt Tryggt Säkert

Vitaminbjörnar till vuxna och barn

Vitamintillskott från VitaYummy

Vitayummys gummibjörnar är ett vitamintillskott som både är enkelt och gott att inta. Vitayummys vitaminbjörnar är kvalitet rakt igenom och man har satt stort fokus på både innehåll och smak. Gjorda med ett vitaminkomplex anpassat för oss som bor i Skandinavien. Många tycker det är svårt att ta piller eller kapslar och flytande vätska kan vara svårt att ta med sig. Vitaminbjörnarna tuggas enkelt och snabbt samtidigt som de smakar väldigt gott. Här på Apotek 365 kan ni köpa alla produkter i deras serie och du hittar multivitamin både till barn och vuxna.

Vitayummy gummibjörnar vitaminer


Multivitamin för vuxna

VitaYummy för Vuxna Multivitamin är en unik och effektiv kombination av vitamin D, E, Folic Acid och B12, en kombination som främjar och håller immunsystemet på topp.  Oavsett ålder så får man sitt dagliga behov av vitamintillskott med VitaYummy vitaminbjörnar.

Högt B12 innehåll

Vitaminbjörnarna har ett extra högt vitamin B12-innehåll. Extra viktigt för personer med växtbaserade dieter. Vitamin B12 får man ofta genom animaliska livsmedel som tex fisk, kött, skaldjur, ägg, lever, mjölk och ost. För veganer är det därför extra viktigt med tillskott på vitamin B12.

Detta gäller både barns hälsa och tillväxt, vuxnas hälsa och speciella fokusområden, som hår och naglar. Varje VitaYummy produkt är en unik sammansättning av vitaminer och mineraler, skapad för att ge dig det bästa resultatet för din egen och hälsan hos dina nära vänner.

Vitaminbjörnar från vitayummy

Vitaminer fungerar bara om de tas

Många gånger så hamnar bara vitaminburken i ett skåp och man har svårt att få rutin och regelbundenhet i sitt intag. Vill man få ut effekten av vitamintillskott så är det viktigt att följa doseringar och ta det regelbundet. Vitaminbjörnarna för med sig en smidighet då man enkelt tuggar och sväljer snabbt. Behöver ingen vätska att skölja ner eller blanda ut det med. Två små björnar ger dig det dagliga behovet, vilket gör det enkelt för dig att hålla dig frisk och stark.

Den goda smaken och den fina färgen kommer från blåbär, äpple och morot. VitaYummy är helt fri från konstgjorda färgämnen, smaker och sötningsmedel och animalisk gelatin.

Köp fler spara mer erbjudande

På Apotek365 har vi ett köp fler spara mer erbjudande på alla VitaYummy vitaminer. Köp två eller tre stycken burkar och betala ett lägre pris per burk. Erbjudandet gäller just nu och kan förändras beroende på priser och tillgång. Du kan köpa fler produkter med ett köp fler spara mer erbjudande, klicka på länken - Köp fler spara mer

VitaYummy Adults Multivitamin 60 st

Från 179 kr 129 kr
Slutsåld


← Äldre inlägg Nyare inlägg →