Mina recept

Varukorgen är tom

 

Ta hand om dina fötter

Behandling av liktorn

Många av oss får någon gång problem med fötterna och får bland annat liktorn. Nu kan du köpa en smidig och enkel behandling här på Apotek365 som hjälper dig med liktornsproblem. enkel och effektiv behandling från Scholl. Plåster som mjukar upp och behandlar liktornsproblem snabbt.

Mer om Compeed Aktiv liktornsbehandling

Compeed Aktiv Liktornsborttagning + Salicylsyra ger dig en kombination av två effektiva funktioner i ett plåster. För att mjuka upp liktornen så skapas en fuktig sårmiljö med hjälp av Hydrokolloider. Det mjukar upp liktornen och ger en tryckavlastning samt smärtlindring.

Användningsråd för produkten

Rengör och torka huden före användning. Fäst plåstret över förhårdnaden. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. Du kan låta det sitta kvar i flera dagar.För bästa resultat bör du använda Compeed tills huden har läkt helt.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ