Mina recept

Varukorgen är tom

 

Ta bort celluiter med effektiv kräm

Vill du få bort celluliter!

Här har du krämen som kan hjälpa dig ta bort celluliter från huden, XCESS CelluCut 150 mL! 90% av alla kvinnor lider av problem med celluliter, vissa ha mer och andra mindre. Celluliter handlar inte så mycket om träning och en hälsosam kost, de flesta kvinnor får det och ofta på rumpa eller lår. Celluliter uppstår i underhudsfettet och orsakar av en mängd olika faktorer. Det kan vara saker som tex gener, hormoner, ålder, vikt mm som ligger bakom att celluliter bildas.

Apelsinhud och celluliter ett vanligt problem

Celluliter kallas ofta för apelsinhud. Lite ironiskt så kan C-vitamin som apelsiner är berikat med faktiskt hjälpa mot celluliter. men ett ännu effektivare sätt för dig som vill få snabba resultat är XCESS CelluCut 150 mL. Denna krämen innehåller en mängd patenterade ämnen som i kliniska studier har visat stora effekter mot celluliter. Detta är en av de mest effektiva krämerna på marknaden om du vill minska dina problem.
Med en kombinerad varm/kall effekt och de effektiva och kraftfulla ingredienserna ActiSculpt®, Actiporine 8G, Bio Slim®, Coraline® (patenterade ingredienser), samt glutation och koffein, verkar Xcess CellCut direkt på kroppens problemområden med celluliter.

I kombination med bra kost och träning kan du få ett väldigt bra resultat med XCESS CelluCut 150 mL, du kan köpa krämen här på Apotek365, använd länken nedan

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ