Snabbt Tryggt Säkert

Sommarens sex och lust tips

Sexleksaker populärare än någonsin!

Sommar och semestertider gör att många får mer tid till sig själva eller åt varandra. Det gör att fler intresserar sig för sexleksaker, vilket även vi här på Apotek365 märker. Därför vill vi tipsa dig som ännu inte upptäckt att vi faktiskt har ett väldigt stort och välsorterat sortiment i vår butik med sexleksaker. Du hittar bland annat den omåttligt populära Satisfyer till ett riktigt bra online pris. Detta är en av de mest sålda vuxenleksakerna i alla kategorier för kvinnor. I vår butik kommer ni hitta det mesta, så kika gärna in och gör sommarsemestern ännu mer spännande.

populära sexleksaker på apotek

Rabbitvibrator ett säkert tips

Ett annat bra tips för dig som är ny och inte vet vad du ska satsa på för typ av vuxenleksak så är en rabbitvibrator ett säkert tips. En rabbitvibrator kännetecknas av sin traditionellt kaninformade design. Det är oftast en stav med en extra liten vibrator som är formad med två "kanin öron". Idag finns det oändligt med modeller och alla har inte kvar den traditionella kaninformen utan har bytt ut den mot något annat. Funktionen är den samma, dvs att ge både inre och yttre stimulans samtidigt.

rabbitvibrator


Sexleksaker till män

Här på Apotek 365 hittar även killlarna sexleksaker. Vi tycker inte det är mer anmärkningsvärt med en lösvagina än med en dildo, så vi har ett litet utbud med olika onanihjälpmedel för män.

sexleksaker till män

0 kr
Slutsåld


← Äldre inlägg Nyare inlägg →