Snabbt Tryggt Säkert

Skydd mot coronavirus

Antibakteriell handrengöring från Hygiene of Sweden.

Coronvirus utbrottet 2020 har förmodligen inte undgått någon. Handsprit och antibakteriell rengöring råder det brist på men än så länge har vi på Apotek365 en mycket bra antibakteriell handrengöring från Hygiene of Sweden. Hygiene of Sweden är en mycket effektiv handrengöring som dessutom är helt alkoholfri. Dess unika formula tar bort och rengör från sk enveloped viruses (samma virustyp som Covid-19, sk Coronavirus). Hygiene of Sweden har gjort kliniska studier och kan bekräfta att deras produkt har effekt mot virus likt Corona.

skydd mot coronavirus

Hygiene of Sweden menar på att deras anti-bakteriell lösning innehåller en högre dos av den aktiva ingrediensen som har effekt mot samma virustyp som Corona. I de tester som gjordes på labratorier kunde man även se att Hygiene of Sweden anti-bakteriella lösning inte enbart gav ett kortvarigt skydd som vanlig handsprit gör, utan effekten varade i flera timmar.

Rena händer bästa skyddet mot virus

Första försvarslinjen är alltid att skydda dina händer. Hygiene of Sweden, Anti-bakteriella Handrengörings spray är perfekt att ha med i fickan så att du kan applicera och rengöra dina händer överallt. Innan du ska äta eller om du har varit i kontakt med tex handtag, trappräcken eller andra saker som andra människor ofta är i kontakt med sin händer. 

Följ riktlinjerna från Världshälsoorganisationen (WHO) för att ytterligare förhindra spridning av Coronavirus (Covid-19).

Hygiene of Sweden hjälper mot många olika virus och bakterier

Hygiene of Sweden anti-bakteriell lösning hjälper inte bara som ett skydd mot coronvirus, den har testats på flera kända virus och bakterier

Kliniska studier har gjorts där Hygiene of Sweden visar effekt mot både bakterier, non-enveloped viruses och sk enveloped viruses (samma virustyp som Covid-19)

Andra kliniska stuider där Hygiene of Sweden visar effekt är mot;

Norovirus sprids via avföring och orsakar magsjukdomar (alkoholbaserad handsprit har ej effekt på detta). 

H1N1 virus (svininfluensa)

Escherichia coli, gula stafylokocker, Pseudomonas aerugino, enterococcus hirae, E.coli, Listeria monocytogen, candida albicans


← Äldre inlägg Nyare inlägg →