Mina recept

Varukorgen är tom

 

Selen hjälper immunförsvar

Ta selen produkter och hjälp ditt immunförsvar

Ibland kan det behövas en extra hjälp för att motverka oxidativ stress och normalisera sitt immunförsvar, då är selen ett bra ämne att inta. Speciellt äldre personer kan behöva hjälpa sitt immunförsvar med extra tillskott av tex selen. Vi har flera produkter men kan rekommendera Seleno Q10 60st för er som vill ge ert immunförsvar extra hjälp och styrka.

Seleno Q10 60st (60t+60k) stärker immunfösvar

SelenoQ10 kombinerar den patenterade, organiska selenjästen, SelenoPrecise ®, med coenzym Q10 i en särskild formula avsedd att ge den högsta nivån av biotillgänglighet. Selen är viktigt för alla befolkningsgrupper, men särskilt äldre personer kan ha ett ökat behov av detta näringsämne, eftersom selen bidrar till normal funktion av immunsystemet samtidigt som det skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Coenzym Q10 är en vitaminliknande substans, som vi får från vissa livsmedel, men vi har även möjlighet att syntetisera ämnet i våra kroppar.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ