Snabbt Tryggt Säkert

Så slipper du förkylningen!

Minska risken att bli förkyld!

Det finns många sätt att motverka och förbygga förkylningsproblem. Ett tips som vi har till er på Apotek 365 är det populära munsprayet från Coldzyme. Nu har vi även ColdZyme Strawberry munspray för er som vill ha smak. Coldzyme kan miska risken för att få en förkylning och är du redan drabbad så kan Coldzyme förkorta din förkylning. Ett smidigt och enkelt sätt att slippa bli förkyld eller minska på förkylningsproblemen, du köper den på Apotek365 till ett bra pris och med en snabb leverans. Var förberedd inför höstens och vinterns vanligaste problem, förkylning.

coldzyme motverkar och minskar på förkylning

Hur fungerar Coldzyme och hur kan det minska på förkylningsproblem?

Coldzyme är en CE-märkt medicinteknisk produkt som du sprayar i munnen. Sprayen skapar en skyddande barriär på slemhinnan vilket gör det svårare för förkylningsvirus att fästa och orsaka sjukdom. Barriären reducerar och hindrar virus från att fästa sig på cellerna i munslemhinnan. Barriären verkar endast tillfälligt och ger inget långvarigt skydd men blir en effektiv behandling om man återupprepar det.

ta bort förkylning

Andra bra tips mot förklningsbesvär

Här på apotek 365 har vi allt ni behöver för att lindra och minska på olika förkylningsproblem. Har ni hosta så har vi hotsdämpande läkemedel och naturmedel. Rinnsnuva och nästäppa behandlar ni enklast med en bra nässpray från t ex Otrivin. Vill ni förebygga så har vi kosttillskott som t ex vitlök och C-vitaminer, bra kosttillskott som förebygger och stärker ditt immunförsvar


← Äldre inlägg Nyare inlägg →