Snabbt Tryggt Säkert

Penispump hjälper dig med erektionsproblem

Köp en billig penispump här på Apotek 365!

Vi har flera olika modeller och varianter av penispumpar här på Apotek 365. Välj mellan en penispump som har luftvakuum eller en vattenbaserad penispump. Vi säljer flera olika modeller och märken till riktigt bra priser. En penispump kan hjälpa dig med flera olika saker och är ett väldigt effektivt sexhjälpmedel för som lider av erektionsproblem.

HÄR KÖPER NI VÅRA PENISPUMPAR

penispump hjälper mot erektionsproblem


Vad är en penispump?

En penispump består i regel en cylinder formad tub där man för in sin penis. I botten på tuben är där en ring som sluter tät runt din penis och till behållaren går en slang med en handpump i andra änden. När man väl fört in sin penis och börjar pumpa så skapas ett vakuum i tuben som gör att blodet strömmar till i penis och en erektion skapas. Detta är ett av dom bästa och enklaste sätten att få hjälpa till att skapa en erektion. Erektionen som skapas av en penispump är ofta tom hårdare och lite större än en naturlig erektion, vill man bibehålla erektionen så rekommenderar vi er att komplettera med en penisring.

Penispump och erektionsproblem

Dom flesta män drabbas någon gång under livet av erektionsproblem, det kan vara tillfälliga eller erektionsproblem som vara under en längre tid. Det kan bero på många faktorer, dålig livsstil, brist på motion, stress, ålder och mycket annat. Om man har långvariga problem rekommenderar vi er att ta kontakt med läkare, men en penispump kan vara ett bra första steg för att se om ni kan lösa det på egenhand.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →