Snabbt Tryggt Säkert

Mulitivitaminer ett bra komplement denna tiden på året

Ta lite multivitaminer och må bättre

Multivitaminer hjälper dig hålla balansen i kroppen och ser till att du inte saknas viktiga vitaminer i kroppen. Multivitaminer är ett bra komplement till den näring du får via maten och ett bra sätt att se till att ni inte saknar viktiga vitaminer är ett dagligt intag av multivitaminer.

Varför är vitaminer viktigt?

Vitaminer är viktiga för kroppen som delkomponenter i enzymer, vilka fungerar som katalysatorer i nästan alla metaboliska reaktioner. Vitaminerna är på så sätt delaktiga i reglering av ämnesomsättning, omvandling av fett och kolhydrater till energi samt uppbyggnad av skelett och andra vävnader. Näringsvärdet av vitaminer försämras successivt i våra råvaror på grund av sämre näringsinnehåll i jordarna, olämpliga odlingsmetoder samt skörd av otillräckligt mogna frukter och grönsaker. Dessutom förekommer i stor utsträckning raffinering och industriell bearbetning av moderna livsmedel, vilket ger ytterligare försämring av näringsvärdet.

Vitaminterapi för att balansera kroppen

Vitaminterapi används i flera syften, bl.a. av näringsterapeuter och läkare för att täcka brister och balansera kroppen näringsmässigt, som ett komplement till kosten.

Vårt tips på bra mutivitaminer


multivitaminer← Äldre inlägg Nyare inlägg →