Mina recept

Varukorgen är tom

 

Köp billig och bra graviditetstest

Köp graviditetstest på Apotek 365

Misstänker du att du är gravid eller ni försöker bli gravida, då har vi bra och billig graviditetstest här på Apotek 365. Vi har tagit fram en egen graviditetstest som uppfyller alla höga krav som ställs när den kommer till certifiering och säkerhet, alla våra graviditetstest är både CE märkta och FDA godkända. Vi erbjuder er som vill testa just nu ett riktigt bra paket på graviditetstester, ni kan köpa 5 st för 99 kr (exklusive frakt).

Säkert och pålitligt graviditetstest på Apotek 365

Gravidteststaven utesluter felaktiga testresultat eftersom den enbart reagerar på graviditetshormonet beta-hCG. Teststaven reagerar således inte på ägglossningshormonet LH.

Testet är 99,6% säkert och känsligheten är 25 mIU/ml, vilket innebär att testet kan upptäcka graviditet så tidigt som 7 dagar efter befruktning.Testet är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder. 

- Kan utföras direkt i urinstrålen eller i uppsamlat urinprov (engångsbruk). 

- Bruksanvisning på svenska medföljer varje beställning och finns bifogade på denna länken här 

- Bäst före datum är minst ett år från köptillfället 

Varje förpackning innehåller en styck teststav som är förpackad i en fuktabsorberande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Apotek 365s graviditets är enbart för engångsbruk.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ