Mina recept

Varukorgen är tom

 

Jordnötsallergi och metoden som minskar risken

Minskar risken för jordnötsallergi

I Dagens Medicin kan man läsa en artikel om att små mängder jordnötter i tidig ålder kan minska risken att utveckla jordnötsallergi. Metoden testades av australiska forskare vilket har resulterat i att flera länder nu rekommenderar föräldrar att introducera jordnötter för barn i unga år. Sverige ger inte dessa råd, utan har en mer försiktig hållning i frågan och till metoden.

80% av barnen allergifria

De australiska forskarna som utför testen kan idag visa på resultat där man med hjälp av metoden fått barnen allergifria efter 18 månaders behandling. 70% kan efter 4 år fortfarande äta jordnötter och man menar på att behandlingen tyder på att behandlingen fungerar.

Jordnötsallergi livsfarligt

Jordnötsallergi är en besvärlig form av allergi då den kan innebära en direkt livsfara. Här på Apotek365 kan man köpa jordnötsallergitester som ni kan utföra hemma. Misstänker ni eller får symtom som antyder på jordnötsallergi rekommenderar vi er att uppsöka sjukvård direkt.

Obs Prova inte metoden själva, detta utförs av professionella forskare

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ