Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hur stoppar man problem med mycket svettningar?

Så stoppar du dina svettproblem!

Att svettas är helt naturligt men ibland så kan det bli ett problem. Vad som är normal svettning kan vara svårt att svara på men om man upplever att man har överdriven svettning så finns det hjälp att få som kan minska på dina svettproblem. Överdriven svettning har ett finare namn, hyperhidros och ca en person av 200 lider av sk hyperhidros, ett problem som ofta börjar i tonåren. Överdrivna svettproblem kan vara extremt besvärligt i olika sammanhang, allt från arbetets praktiska saker till privatlivet med vänskapligt umgänge och kärleksliv.

Här finns hjälp mot svettproblem

Det finns mycket man kan göra i förebyggande syften för att stoppa svettproblem. Här på Apotek365 kan ni få extra hjälp av Använd ett antiperspirant hjälpmedel! Dessa produkter kan hålla dig svettfri under flera timmar och lösa problemet med oron inför festen du ska gå på, arbetet du ska vara på en hel dag och flera andra tillfällen då man inte vill drabbas av svettproblem.

Om du tycker att dina svettproblem är extremt svåra så rekommenderar vi er att ta kontakt med läkare för rådgivning. Svettproblem kan bero på så många olika orsaker, allt från hormonrubbningar, klimakteriebesvär och tom sjukdomar.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ