Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hjälpmedel på apotek för problem med leder

Hjälp med problem i leder - Apotek 365 har produkterna!

Har du problem med leder och rörlighet så har vi här på Apotek 365 hjälpmedel mot detta. Det finnas många olika hjälpmedel mot problem i leder och här på Apotek 365 har vi fler naturliga hjälpmedel som kan hjälpa dig. Ett är MOVO, ett naturligt hjälpmedel som kan hjälpa dig att bibehålla ledernas naturliga rörlighet. MOVO innehåller dessutom extra tillskott av C-vitamin då huvudingrediensen är nypon, ett bra val om du vill ha hjälp mot problem i lederna som du hitar här på Apotek 365.

Läs mer om MOVO på Apotek 365

Nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Fem publicerade kliniska studier och två metanalyser bekräftar att nyponets innehåll av galaktolipiden GOPO är viktig för effekten. Nyponet i MOVO är dessutom naturligt rik på antioxidanten vitamin C som skyddar cellerna mot oxidativ stress. C-vitaminet bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ