Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hjälp mot smärta i hälen när man går

Behöver du hjälp mot smärta i hälen

Här på apotek 365 har vi flera bra hjälpmedel mot smärta. Bland annat kan ni köpa hjälpmedel mota smärta i hälen när ni går. Vi har tex Scholl heel&knee pain reliever som är ett mycket bra hjälpmedel mot smärta. Scholl Professional Biomechanics Heel & Knee Pain Reliever med ¾ längd kan hjälpa dig om du har smärta under hälen, smärta i hälens baksida eller knäsmärta. Skoinlägget är ett bra hjälpmedel mot smärta och fungerar genom att påverka fotens läge och rörelse när den är i kontakt med marken och bidrar på så sätt till att minska den smärta som kan uppstå vid överdriven pronation. 

Det lämpar sig för de flesta typer av skor, från lättare herr- och damskor till sportskor. Förpackningen innehåller ett vänster- och ett högerinlägg som kan flyttas mellan olika par skor.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ