Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hjälp mot klåda i ändtarmen och anus

Varför får man klåda i ändtarmen

Ibland kan man få problem med klåda, smärta, flytning eller blödning från ändtarmen. Orsaken kan vara allt från hudsprickor, hemorrojder och förstoppning. Den vanligaste anledningen till anal klåda är flytningar som kan bero på framglidning av slemhinnan eller av svullna blodådror (hemorrojder). Klåda förekommer också ofta vid eksem.

Vårt tips på hjälp mot klåda i ändtarmen och anus

Cosborg Rect används vid obehag runt ändtarmsöppningen, t. ex. att det kliar, irriterar eller svider. Cosborg Rect är en vårdande kräm med en särskild sammansättning av naturlig Trollhassel och Jättenattljusolja. Cosborg Rects innehåll av Trollhassel fungerar sammandragande och Jättenattljusoljan medverkar till att bygga upp ny sund hud.

Våra produkter på Apotek 365

Här på Apotek 365 kan ni hittar hjälp för dom flesta åkommor och besvär, många av våra produkter är helt naturliga och fria från giftiga ämnen och kemikalier. Vi har även receptfria läkemedel för er som vill ha mer läkemedelsorienterade produkter. Här på Apotek 365 kan ni även köpa hjälpmedel, intimprodukter, hälsokost, vitaminer och mycket annat som främjar ditt välmående och hälsa.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ