Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hårproblem och ge näring till din hårväxt

Har du hårproblem och behöver näring så har vi kosttillskotten du behöver

Känner du att du vill komma tuillbukt med dina hårproblem och ge extra näring till din tillväxt av hår och naglar så har vi ett bra tips på ett kosttillskott som kan främja och ge näring till både hår och naglar. Panto-3 kan ge dig bättre kavlité på ditt hår och dina baglar och det är ett kosttillskott stimulerar näringsttillförseln och tillväxten av både hår och naglar, så för dig med hårproblem kan vi rekommnedera Panto-3 som ett bra och lämpligt kosttillskott.

Mer om Panto-3 och näring till till hår och naglar

Gå till roten med dina hårproblem. All näringstillförsel för hår och naglar sker via roten det vill säga till den enda del som lever! För att få hög kvalitet på hår och naglar måste näringen nå fram genom de tunna, fina blodkärlen i hårbotten och fingertopparna. Aktiv mikrocirkulation och god näringstillförsel stimulerar den normala hår- och nagel tillväxten. Panto-3 innehåller ett brett spektra av mineraler, vitaminer, örter och aminosyror. Inte enbart kisel utan totalt 24 olika ämnen som bidrar till att tillgodose ditt hår och naglars behov. 

Användningsområde: Näringsbooster för hår och naglar.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ