Mina recept

Varukorgen är tom

 

Graviditetstest och hur blir du gravid

Hur blir man gravid och om våra graviditetstester

Försöker ni bli gravida eller tror ni är det? Vilka tecken finns på att du är gravid och att det är dags att ta ett graviditetstest. För att bli gravid måste kvinnans ägg av blivit befruktat av en spermie från mannen. En kvinna har ägglossning en gång i månaden och det är vid det tillfället det är möjligt för mannens spermier att befrukta ägget, ca 10 dagar innan menstruationen händer detta. Ett annat sätt att räkna på det är att ungefär 10 dagar efter menstruationen så inträffar nästa ägglossning.

En normal graviditet vara i ca 40 veckor eller 280 dagar och märker du att din menstruation är senare än vanligt så kan det vara ett bra läge för att ta ett graviditetstest.

Graviditetstest på Apotek 365

Vi har olika typer av graviditetstester och ägglossningstester här på Apotek 365. Ni kan köpa bra paket erbjudande med både graviditetstester och ägglossningstester till väldigt förmånliga priser. Våra graviditetstester har en hög kvalité och ger er säkra svar och resultat.

Så fungerar ett graviditetstest

Ett graviditetstester känner av vissa ämnen i ditt urin som indikerar på att du kan vara gravid. testerna har en hög känslighet för graviditetshormon. Kort efter att befruktningen har ägt rum börjar produktionen av graviditetshormonet hCG (som är en förkortning av Humant Choriogonadotropin). Det krävs minimum 25 mIU/ml hCG för att kunna påvisa en graviditet och denna graviditetsstav uppfyller alla krav på att kunna känna av dessa låga halter. Minimimängden 25 mIU/ml är också den nivå som är referensvärdet för laboratorier.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ