Snabbt Tryggt Säkert

Gaba, ett naturligt hjälpmedel för god sömn på apotek 365

GABA, för god sömn och mental hälsa!

Gaba är ett kosttillskott som många använder för att sova bättre, förbättra sin mentala hälsa och lugna nervsystemet.Gaba hittar du på apotek 365 och är ett populärt kosttillskott bland personer som känner mycket inre stress och som lider av sömnbrist. GABA finns att köpa på apoteket i tablettform för dig som vill optimera och ha hjälp med den mentala hälsan och lugna nervsystemet.

GABA hjälper med sömn och mentalhälsa

Vad är GABA?

Gamma-aminosmörsyra (Gamma-aminobutyric acid), dvs GABA är en signalsubstans med hämmande effekter på nervsystemet. GABA har en lugnande effekt och förekommer naturligt i kroppen. lever man en sund och hälsosam livsstill tillgododser kroppen själv behovet av GABA. GABA är en hämmande signalsubstans som har som uppgift att lugnanervsystemet aktivitetsnivåer. Enklet förklarat så bromsar GABA signalerna mellan nervceller vilket skapar en lugnare aktivitet mellan nervcellerna.

Varför är GABA bra?

Utsätter man sig långvarig stress, har dåliga kostvanor och lider av sömnbrist kan nervsystemet komma i obalans. Brist på GABA i kroppen kan få följder som t ex spända muskler, svagt minne, huvudvärk, dålig sömn, utmattning mm. Ett kosttillskott som GABA kan hjälpa dig att komma i balans igen. GABA kan även hjälpa dig att få en bättre sömnkvalité vilket är viktigt för att kunna maximera sin metala prestation. På Apotek 365 kan du köpa ett bra GABA-kosttillskott.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →