Mina recept

Varukorgen är tom

 

Gå ner i vikt med COFFEE SLENDER

Gå ner i vikt lagom till sommaren! Nu tittar solen fram och snart ska badkläderna på. Om du funderar på att gå ner i vikt lagom till det är dags så kan vi på Apotek 365 rekommendera COFFEE SLENDER som ett bra hjälpmedel för att gå ner i vikt.

Gå ner i vikt med COFFEE SLENDER

Med COFFEE SLENDER kan man gå ner i vikt och det är ett kosttillskott som innehåller välsmakande frystorkat kaffe med klorgensyra som utvinns ur gröna orostade kaffebönor. Det finns klorogensyra finns i allt kaffe, mängden beror på vilka bönor som används och hur de behandlas. Vid rostning sjunker mängden klorogensyra med ca 60% vid lätt rostning och med ca 90% vid kraftig rostning. Vanligt kaffe innehåller således små mängder klorogensyra. COFFEE SLENDER är berikat med ett standardiserat klorogensyraextrakt som tillförs efter rostning, malning och frystorkning. Rek dagligt intag är 3 koppar om dagen, vilket ger 270 mg klorogensyra.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ