Snabbt Tryggt Säkert

Fotvårdsnyheten för idrottare, Deramathletic Exfoliating Power Socks

Deramathletic en fotbehandling för idrottare och aktiva personer!

Deramathletic Exfoliating Power Socks är en fotbehandlingsprodukt som är speciellt utformad för dig som är mycket aktiv eller idrottar. Deramathletic Exfoliating Power Socks är "strumpor" som träs på fötterna och som tar bort förhårdnader mycket effektivt. Denna fotbehandling har tagits fram speciellt för idrottare som belastar sin fötter ofta och mycket. Återkommande hård belastning och påfrestning på fötterna kan orsaka förhårdnader på huden vilket i sin tur kan orsaka obehagligt skav. För en aktiv person eller idrottare kan det bli ett stort problem då man får dra ner på träning eller helt avstå för att vila fötterna. Att ta hand om sin kropp och sina fötter är en förutsättning för att kunna prestera på toppnivå.

Deramathletic  Exfoliating Power Socks fotbehandling

Hur fungerar Deramathletic Exfoliating Power Socks?

Detta är en mycket enkel behandling att utföra. I paketet finns två "strumpor" som man trär på fötterna. Strumporna har man sedan på i ca 2 timmar, kan ligga i sängen eller sitta i favorit fåtöljen lugnt tillbaka lutad under behandlingen. Efter 2 timmar tar du av strumporna och sköljer av dina fötter rena. Du kommer inte se något resutat direkt efter behandlingen utan den kommer först efter ett par dagar. Efter ca 3 dagar kommer hud börja lossna från dina fötter och avflagningen kommer pågå i ca 1 veckas tid. Huden som lossnar är förhårdnader och den döda huden som orsakat dem.

Fungerar verkligen Deramathletic Exfoliating Power Socks?

Ja, det fungerar och kan ge riktigt bra resultat på bara en behandling. Resultatet kommer skilja sig beroende på hur mycket förhårdnader och död hud du har på dina fötter. Vi på Apotek365 har själva provat Deramathletic Exfoliating Power Socks och blev positivt överraskade över det resutat vi fick i vår test. Det finns gott om bilder på nätet för dig som vill googla andras resultat när de t ex använder Dermatrisse Exfoliating Socks som är en liknande produkt från samma tillverkare.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →