Snabbt Tryggt Säkert

Fotvård med Baby Foot

Bra fotvård med en inpackningskur

Har du skadade och slitna fötter och behöver bra fotvård för att återställa din fötter? Då kan vi På Apotek 365 förslå en effektiv inpackningskur och fotvård med Baby Foot, det kommer göra dina fötter silkeslena. Baby Fot fotvårds kur avlägsnar döda hudceller och återställer dina fötter. Att ta hand om sina fötter är viktigt, speciellt om du lever ett aktivt liv och kanske står upp mycket på ditt arbete.

BABY FOOT  fotvård

KÖP BABY FOOT HÄR


  • inpackningskur
  • Vårdar hårda och skadade fötter
  • Gör fötterna mjuka och lena
  • Japansk succé!
  • 17 typer av naturliga extrakt

Mer om fotvård med Baby Foot


Silkeslena fötter helt utan ansträngning. Med hjälp av 17 olika naturliga extrakt avlägsnar BabyFoot alla döda hudceller från dina fötter helt utan ansträngning. Sätt påsarna på fötterna i ca en timme. De naturliga fruktsyrorna i BabyFoot avlägsnar då kopplingarna mellan lagren av döda hudceller och den döda huden faller av.

Fler produkter för händer och fötter på Apotek 365

Vi har ett stort utbud med produkter som ger dig både vård för händer och fötter. Många av våra produkter är helt ekologiska och gjorda av naturliga ämnen för din hälsas skull. Här hittar ni allt ifrån handkräm, plåster, stödstrumpor, fotkrämer och mycket mera. har ni frågor om våra fot och handvårdsprodukter så får ni gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi er med era frågor.← Äldre inlägg Nyare inlägg →