Mina recept

Varukorgen är tom

 

Fentanyl en livsfarlig drog

Drogtester kan rädda liv

Idag kan man läsa en artikel på Aftonbladet om en ung man som skulle fylla 20 år inom kort som dog av en överdos på Fentanyl. Fentanyl är en extremt farlig drog som är svår att dosera och har ungefär samma effekter som heroin. I grunden är Fentanyl ett läkemedel som man använder till cancerpatienter för att lindra deras smärta och redan på 1980-talet så började man använda detta som en drog. Idag säljer man det på nätet, ofta i dess plåsterform och man säljer det helt öppet trosta att det är extremt starkt och svårdoserat vilket också har orsakat många dödliga överdoseringar. Bara sedan förra våren har 180 personer dött pågrund av överdosering av Fentanyl. Drogen görs ofta i Asien och Fentanyl finns i pulverform, nässpary och plåster, är nästan 50 gånger så starkt som vanligt heroin.

Ett drogtest kan rädda ett liv

Ett drogberoende startar sällan med att man använder de tyngsta drogerna utan inkörsporten är ofta cannabis, alkohol, lugnande läkemedel. Här på Apotek 365 kan ni köpa drogtester som gör att man kan upptäcka om en person har tagit en drog och med våra drogtester så kommer ni kunna upptäcka de allra vanligaste drogerna som tex cannabis, amfetamin, opiater och de flesta läkemdelsbaserade drogerna som tex benzo, Tramadol mm. Är ni osäkra och oroliga för era barn så är det alltid bättre att kunna utesluta ett problem innan det är försent och missbruket har gått för långt.

Drogtest för att upptäcka opiater

Dom flesta opiat drogtester på marknaden testar för Heroin, Kodein och Morfin. Det betyder att man ska vara uppmärksam på att till exempel Kodimagnyl och vallmofrön kan medföra ett positivt resultat på en drogtest för Opiater.
Apotek 365 säljer detta kokaintest som är ett av marknadens bäst dokumenterade drogtest.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ