Mina recept

Varukorgen är tom

 

Ekologisk tandkräm på Apotek 365

Köp ekologisk tandkräm till bra priser på Apotek 365

Vi har många ekologiska och naturliga produkter som tex Tandkräm Tea Tree & Neem 176g. det är en ekologisk tandkräm som innehåller Tea tree och neem olja.

Mer om ekologisk Tandkräm Tea Tree & Neem 176g

DESERT ESSENCE ekologisk tandkräm med Tea Tree och Neem. Fluorfri. SLS Fri (Sodium Lauryl Sulfat = Skumbildningsmedel). Desert Essence tandkräm ger en fräsch känsla länge efter att man borstat tänderna. Denna ekologiska tandkrämen innehåller både Tea Tree och Neem olja, som båda är starkt bakteriehämmande, wintergreen olja, karrageen av rödalg (istället för gelatin) och bikarbonat. För optimal känsla av renhet och fräschör kombinera med Desert Essence tandtråd och munvatten.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ