Snabbt Tryggt Säkert

Drogtester med urinprov

Här köper ni drogtester med urinprov billigt

Att utföra drogtest med urinprov är den säkraste metoden för att säkerställa om det finns spår av droger i kroppen på test personen. Här på Apotek 365 köper ni drogtester med urinprov till ett mycket bra pris och ni får det skickat med snabba leveranser till ert närmaste utlämningsställe. Våra drogtester med urinprov kan upptäcka alla vanligaste drogerna som finns på marknaden som tex Cannabis, Kokain, Amfetamin, Bensodiazepin, Heroin mm.

Hur gör man ett drogtest med urinprov

Det är både enkelt och går snabbt med ett urinprov. Man kissar i en kopp och antingen för man ner en sticka eller kassett i urinet för att få svar eller så kommer svaret på koppens detektorer. Det finns olika modeller och typer av drogtester, en del tester är sk multitester och ger svar på flera olika droger samtidigt eller så köper man ett test för en drog. Är man osäker så rekommenderar vi de sk multittesterna.

Köp drogtester här på Apotek 365

Vi har flera olika drogtester som ger säkra och snabba svar. Det vi säljer är sk snabbtester som man kan utföra i hemmet för att få svar på bara några minuter. Ett drogtest är ett snabbt och effektivt sätt att kunna utesluta ett allvarligt problem. Är ni ett företag som vill utföra drogtester på arbetsplatsen så har vi flera bra produkter som kan vara till er hjälp.

HÄR KÖPER NI DROGTESTER PÅ APOTEK 365

drogtester med urinprov

Multitest och urinprov som testar för 10 olika droger


← Äldre inlägg Nyare inlägg →