Mina recept

Varukorgen är tom

 

Drogtest online

Köp drogtest online!

Här på Apotek 365 söljer vi drogtest online, vi vill att alla oroliga vänner, föräldrar mm ska kunna göra en proaktiv insats och rädda en nära och kär från ett liv i misär och elände, därför säljer vi drogtest online. Vi har tester som kan visa resultat på narkotika som tex spice, amfetamin, kokain mm. En del av våra drogtest kommer indikera på 7 st narkotiska preparat samtidigt. Våra drogtest är av samma sort som sjukvården använder och ger mycket säkra resultat vid en test.

Drogtest saliv eller urin

Vi har två olika typer av drogtest, ett som man tar med saliv och ett med urin. Det med saliv är väldigt praktiskt och går väldigt enkelt att ta och få resultat, kräver dock att testet görs i nära samband med att personen intagit droger. Det som är bra med ett salivtest är att om ni som tex orolig förälder vill testa ert barn så kan man aldrig skylla på att man inte är kissnödig och det går inte att fuska lika lätt då man gör salivtestet själv på personen. urintester ger bättre säkerhet i svaren och fångar upp positiva resultat efter längre tid, så är ni osäkra använd ett urintest då det ger bättre resultat.

Drogtest på Apotek 365

Som vi nämnt tidigare så tycker vi det är viktigare att man fångar upp personer som riskerar hamna i ett drog missbruk, därför säljer vi drogtester på Apotek 365. Kanske kan uppfattas som lite kontroversiellt att sälja drogtester men vi tycker det viktigaste är att rädda människor som riskerar att hamna fel, än att försvåra möjligheten till dom som eventuellt använder det för att dölja ett missbruk.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ