Mina recept

Varukorgen är tom

 

Bleka huden med kräm

Så bleker du huden med kräm

Här på www.apotek365.se kan du köpa krämer som bleker huden. krämerna är milda och skonsamma och kan bleka pigmentering och missfärgningar på huden. Krämerna kan också användas på intima områden och är gjorda för att känsligare områden ska tåla behandlingen. Det är vanligt att både män och kvinnor vill bleka huden, ofta pigmenterad hy som är vanligt när man blir äldre. Pigmentering orsakas bland annat av hormonförändringar i kroppen och helt naturligt. Krämen kan också bleka huden även vara effektiv på anal området som ofta har mörkare färgning.

Hur använder man blekningskrämen

Det är enklet och smidigt att använda blekningskrämen. Applicera den två gånger om dagen och efter ett par behandlingar kan det bli synliga resultat. Krämen innehåller bland annat salicylsyra som sakta och försiktigt peelar bort över hudlagret. Krämen innehåller ämnen som gör att den penetrerar in i huden. Ingredienserna är helt naturliga och är inte skadliga för kroppen, extra bra är den att använda på ansikte, armhålor, intimområden och anus.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ