Mina recept

Varukorgen är tom

 

Billiga algtabletter och hälsokost på nätet

På Apotek 365 köper ni billiga algtabletter - Här köper ni algtabletter och annan hälsokost billigt på nätet. Algtabletter görs bland annat på Knöltång och blåstång är innehåller olika aminosyror och omega-3 fetter.

Tången hämtas många gånger från oförstörda områden utanför Island så att den inte innehåller farlig gifter och spårämnen som är farliga för din hälsa. Algtabletter innehåller rikliga mängder av järn, jod och vitaminer som tex B12.

Tips på bra algtabletter

Alg-Börjes Algtabletter består av Knöltång (Ascophyllum nodosum), Blåstång (Fucus vesiculosus), skördade i det än så länge opåverkade havet utanför Islands nordvästra kust, samt Spirulina växtplankton. Knöltången och Blåstången innehåller alla kända former av mineraler och spårämnen, ett tjugotal olika aminosyror, riklig mängd av Omega-3 fetterna, samtliga vitaminer m.m. Fortfarande i naturlig balans som är så viktig för att människokroppen skall kunna tillgodogöra dessa ämnen. Algerna innehåller även de unika algkolloiderna som renar kroppen från tungmetaller. Spirulinan är växtrikets bästa källa vad gäller ett flertal näringsämnen. Hög halt av järn, aminosyror, viktiga fettsyror och vitamin B12. Kompletteras Algtabletterna med LithoMax aquamin eller Alg-Börjes Kalktabletter ökas kroppens förmåga att tillgodogöra sig alla de näringsämnen Algtabletterna innehåller.

Köp hälsokost billigt på Apotek 365

Här på Apotek 365 har vi ett fullsortiment med kosttillskott och hälsokost. Vi erbjuder över 6000 produkter till bra priser med snabb leverans. Vi har vitaminer, mineraler, superpulver och mycket annat som är bra för din hälsa. har ni frågor om våra produkter så är ni välkomna att höra av er till vår kundtjänst så hjälper vi er gärna.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ