Snabbt Tryggt Säkert

Apotek 365 och vitaminer

Köp dina vitaminer på Apotek 365!

I vårt Apotek kommer ni hitta ett stort urval med vitaminer och mineraler. Vitaminer är ett bra kosttillskott för er som går på diet eller äter enformig kost av någon anledning. Många gånger kan man behöva extra tillskott av vissa vitaminer om man medvetet äter mindre mat, tex nu när många inför sommaren börjar tänka på sin form och figur. Här i vårt online apotek kan ni köpa allt från vitamin A,B,C,D,E mm, många är dessutom ekologiska och gjorda av naturmedel.

Tips från Apotek 365

Har du problem med stress och utmattning så kan LE Original vara en bra hjälp. Denna exklusiva sammansättning stöder helheten till vitalitet och balans. LE Original en helt vegetarisk produkt och innehåller ren näring från växter, brewer ´s yeast (RNA, DNA).

I sammansättningen ingår också Wild Yam och SOD samt andra kraftfulla antioxidanter bl. a. C vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och stöder uppbyggandet av det egna immunsystemet.

Det ingår dessutom Superfrukter som Goji, Acai, Maqui och Mangosteen. Notera att produkten går att förtäras av personer oavsett livsstil, etnicitet och religion.

De olika substanserna i innehållet har var och en sina egenskaper och sammansättningen bidrar till normalisering och enastående resultat. köp den här på Apotek 365 - klicka här

tips från apotek 365


← Äldre inlägg Nyare inlägg →