Senaste artiklarna

Köp fler spara mer, så köper du extra billigt på Apotek 365

Go’KiD Easy Breath underlättar andning och minskar nästäppa

Hemtester på Apotek 365

Blodtrycksmätare för hemmabruk

Energibars för träning och mellanmål

Köp Plantur 39 på Apotek365 till bra pris!

Kategorier

Nyheter


Köp fler spara mer, så köper du extra billigt på Apotek 365

Vilka erbjudanden finns på Apotek 365 Det finns en uppsjö av olika erbjudanden på Apotek. Köp tre betala för två, få 20% i rabatt osv men här på Apotek 365 vill göra dig extra uppmärksam på köp fler spara mer erbjudande. På många produkter kan du på Apotek 365 köpa 2-pack eller tom 10-pack vilket gör det extra billigt. med dessa erbjudanden får ni ett riktigt bra totalpris som ger dig mycket för pengarna. Ni kommer hitta allt från vitaminer till drogtester med denna typ av erbjudande. Billiga priser online Vi har ett fysiskt Apotek i Stockholm där ni kan hitta allt ni behöver akut. Där kan ni även hämta ut receptbelagda läkemedel om ni behöver det. Men det är online ni kommer hitta de bästa priserna. Här på Apotek 365 har ett stort sortiment till bra priser, det ni beställer idag kan ni få levererat snabbt och smidigt direkt hem till dig (välj den frakt som du behöver). Känner ni inte att ni kan vänta så kan ni alltid besöka vårt Apotek som ligger på Sveavägen 94 i Stockholm

Läs mer →

Go’KiD Easy Breath underlättar andning och minskar nästäppa

Go’KiD Easy Breath sticker vid nästäppa och förkylning Go’KiD Easy Breath är en unik produkt och ensam i sitt slag, Go’KiD Easy Breath sticker är en klisterdekal som enkelt fästes på sängkläder, på pyjamasens eller under örngott. Go’KiD Easy Breath sticker underlättar andningen under natten för barn från 3 år som lider av nästäppa av allergi och förkylning. Produkten innehåller bara naturliga ämnen och huvud ingrediens är eukalyptus. Go’KiD Easy Breath är enkel att använda Go’KiD Easy Breath är en väldoftande sticker som både barn och föräldrar kommer gilla. Detta är en produkt som redan säljs i flera länder i övriga Europa och har på kort tid blivit populär. För er som kommer ihåg den gamla Vicks blåa burk med salva man smorde på bröst eller under näsan, så kan man likna denna produkten med den, fast utan kladd och direkt kontakt med huden. Med Go’KiD Easy Breath fäster man bara en sticker på tex örngottet och den varar hela natten. Go’KiD – Easy breath en naturligt lugnande behandling av nästäppa innehållande naturligt lindrande och väldoftande ämnen såsom eukalyptus och pepparmynta. • Sticker fästes på pyjamas, sängkläder eller i örngott • In andning av bl. a. eukalyptus leder till att näsgångarna vidgas och att det blir lättare att andas • Effekten varar hela natten

Läs mer →

Hemtester på Apotek 365

Enkla hemtester som ger svar direkt! Om du går och funderar på om du är allergiskt mot hundar, pollen eller andra djur så kan du ta reda på detta ganska snabbt och enkelt med hjälp av hemtester som du kan köpa på apotek. Idag finns det många olika hemtester som kan ge dig svar på många olika saker. Utbudet växer och idag kan man på bara några minuter få svar på om man ligger i risk zonen för att ha prostata cancer, hjärtattack, om någon använder droger, allergier, laktosintolerans och mycket mer. Kika efter sortimentet som heter hemtester eller självtester och hitta vad du vill kontrollera. Hemtester på Apotek 365 På Apotek 365 har vi ett stort utbud med hemtester och ni kan få dessa levererade på bara 1 till 2 dagar om ni väljer en spårbar frakt. Svaren är mycket tillförlitliga och det tar bara några minuter att både utföra testet och få ett svar. Drogtester är det många som använder både privat och på företag, skolor och behandlingshem. Här finns ett välsorterat utbud med tester som kan upptäcka de flesta droger som finns. Apotek 365 har även ett stort utbud med olika allergitester som kan upptäcka allt från hund, katt, ägg och mjölkallergi. Vill du se Apotek 365 hemtester så hittar du dem i menyn under självtester.

Läs mer →

Blodtrycksmätare för hemmabruk

Så enkelt mäter du ditt blodtryck hemma En del personer har behov av att mäta sitt blodtryck kontinuerligt och ofta. Det kan vara att man äter mediciner som kan påverka blodtrycket eller av hälsoskäl för att ha koll på sitt eget blodtryck. Här på Apotek 365 kan ni köpa blodtrycksmätare till bra priser och bra kvalité. Att mäta sitt eget blodtryck med en blodtrycksmätare är ett bra komplement till mätningar på vårdcentralen och SBU (statens beredning för medicins utvärdering har även kommit fram till att det i vissa fall visar sig vara ett lika bra sätt att följa upp blodtrycket för dem personer som tex går på läkemedelsbehandling av högt blodtryck som att gå till en vårdcentral. En godkänd blodtrycksmätare är viktigt! Om du ska använda en blodtrycksmätare är det viktigt att denna är anpassad och godkända för att du ska få tillförlitliga svar. En validerad och kalibrerad blodtrycksmätare som kan ge dig korrekta svar är viktigt. Här på Apotek 365 köper vi in våra mätare från från leverantörer och tillverkare som kan leva upp till dessa kraven. Bra att tänka på om du ska mäta blodtrycket hemma Mät när kroppen befinner sig i vila. Ta en paus innan du mäter och slappna av. Undvik rökning och kaffe innan mätning Är du stressad bör du inte mäta, det kan ge en felaktig bild.

Läs mer →

Energibars för träning och mellanmål

Få extra energi med MealPro Behöver du extra energi? Nu har vi flera bra produkter här på Apotek 365 som passar dig som antingen tränar eller för dig som bara behöver ett extra mellanmål för att få extra energi. MealPro är energibars som ger dig en boost när du behöver det som mest. 28% protein och inget tillsatt socker ger dig ett nyttigt och bra mellanmål oavsett om det för att du tränar, försöker gå ner i vikt eller bara behöver ett energirikt mellanmål få att orka med resten av dagen. Här på Apotek365 hittar du fler bra träningsprodukter till ett bra pris. Träningsprodukter till extra bra pris på Apotek 365 Om du vill ha bra produkter för att du tränar och försöker hålla dig i form så har vi flera bra produkter på Apotek 365. Energidricka utan socker, Whey powder för dig vill proteinrikt kosttillskott, Aminosyror, BCCA och olika drycker. varför inte prova en nyttig ingefära shot som kan motverka förkylningar och ge en extra bra start på dagen. Ingefära är välgörande för matsmältningen, kan motverka förkylningar och öka förbränningen.

Läs mer →

RABATTKOD 5% PÅ ALLT!