Snabbt Tryggt Säkert

Drogtester från Apotek 365 som man utför hemma

Ett drogtest som man utför hemma

På Apotek 365 kan ni köpa drogtester som man utför hemma. Om ni vill veta om det finns narkotikaklassade ämnen i kroppen så kan man utföra en drogtest hemma. Det är både smidigt och enkelt att utföra och ni får svar direkt på bara någon minut. Drogtester för hemmabruk är ett säkert och smidigt sätt att utesluta en oro, fara eller problem. kanske är du en orolig förälder som undrar om ditt barn använder narkotikaklassade preparat, då kan ett drogtest från Apotek 365 var en bra hjälp.

drogtester från Apotek 365


Olika drogtester på Apotek 365

Vi har flera olika drogtester på Apotek 365. Ni kan köpa drogtester som upptäcker flera olika narkotikaklassade preparat. Alla de vanligaste drogerna finns både som salivtest och urintest. Vill man kan man köpa sk multitester som upptäcker flera olika droger samma test, ett mycket smidigt sätt att upptäcka om testpersonen har använd en specifik drog eller tom flera.

Andra självtester på Apotek 365

Vi har flera olika tester på Apotek 365. Här kommer ni hitta både drogtester, allergitester, PSA tester och tester som visar om man har könssjukdomar. Alla våra tester är av hög kvalité och är samma typ av tester som används inom professionell sjukvård. De flesta testerna ger dig ett svar som är nästan 99,6 % säkert så när ni köper självtester på Apotek 365 så kan ni känna er trygga och säkra med de svar ni får.

Allergitest - Katt

Från 169 kr
Slutsåld


← Äldre inlägg Nyare inlägg →