Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Graviditet ORGYNAL - Anpassat för dem som planerar att bli gravida

Varumärke ORGYNAL

Kosttillskott anpassat för dem som planerar att bli gravida, är gravida och för ammande.

Orgynal Graviditet är ett allsidigt kosttillskott som innehåller ett flertal vitaminer och mineraler som är anpassat för dem som planerar att bli gravida, är gravida och för ammande. Det kan hjälpa till att säkerställa ditt intag av vitaminer & mineraler som är värdefulla för dig och ditt barn.

Kosttillskottet är avsedd för kvinnor.

Effekt

  • Innehåller vitaminer och mineraler som är viktiga för gravida samt ammandes näringsbehov.
  • Folsyra kan behövas för att fostret ska utvecklas normalt under de första veckorna efter befruktning och för att undvika ryggmärgsbråck hos fostret.
  • Järn behövs till det växande fostret, men också för att den gravida genomgår fysiologiska förändringar som ger en ökad bildning av röda blodkroppar därav ökat behov av järn.
  • Järn bidrar för att undvika blodbrist, blekhet och trötthet.

Doseringsanvisning:  Ta 1 tablett dagligen. 

Information: Detta är ett kosttillskott och avsedd för vuxna. Ersätter inte en allsidig kost, och ska användas som komplement till en aktiv livsstil. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för barn. 

Märke ORGYNAL

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ