Mina recept

Varukorgen är tom

Baby & Barn 

Läkemedel & produkter för graviditet, amning, barn & baby

Här hittar du allt för den gravida, den ammande eller föräldern. Välj bland skonsamma produkter för baby och barn, läkemedel som behövs hemma och produkter för den gravida och ammande. Du köper alltid tryggt och med snabb leverans!

HEM / Baby & barn

Populära kategorier för Baby & Barn

Graviditet & Amning

Mamma och barn - alla produkter

 

Multi-Mam

Multi-Mam Kompresser 12 st

 

55

kr

69 kr

 

Otri-Baby

Otri-Baby Nässug

 

43

kr

72 kr

Receptfritt läkemedel

Nasin

Nasin Nässpray 0,25mg/ml 7,5ml

 

33

kr

 

Medela

Calma Napp

 

134

kr

149 kr

 

HappyNose

HappyNose elektronisk nässug

 

266

kr

295 kr

 

ORGYNAL

Hormonbalans ORGYNAL

 

150

kr

299 kr

 

Artaplast

Amningspump 1 st

 

127

kr

159 kr

Barnläkemedel & gravidprodukter

Är ni i väntans tider? Här hittar ni allt ni behöver för graviditeten men också för bebis första tid i livet. Vi erbjuder produkter som förenklar för både mamma och baby. Välj bland krämer, läkemedel och mängder av andra bra att ha produkter. Köp ditt hem-apotek hos oss och var förberedd!

Vitaminer för den ammande & gravida

När man är gravid eller ammar så ökar behovet av vitaminer, fettsyror och mineraler. Det är vid graviditet viktigare än någonsin att man får i sig hälsosam kost som är näringsrik och varierad. Under en graviditet är kroppen i extra stort behov av ämnen som tex järn, folsyra och kalcium. Om man intar för mycket så kan det också vara skadligt, tex så ska man inte ta för mycket A-vitamin då det kan vara skadligt för fostret. Undvik därför vitamintabletter som innehåller för mycket A-vitamin under en graviditet och ät inte för mycket produkter och livsmedel som innehåller lever. Här hittar ni bra vitamintillskott som ni kan ta och känna er trygga med att det är bra både för er och ert tillkommande barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ