Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Allergi / Flynise, filmdragerad tablett 5 mg 30 st

Varumärke Actavis
Klassificering Receptfritt läkemedel

Flynise innehåller desloratadin som är ett antihistamin. Flynise är ett antiallergiskt receptfritt läkemedel som inte gör dig trött. Flynise hjälper till att hålla dina allergiska reaktioner och deras symtom under kontroll. Flynise lindrar symtomen vid allergisk rinit (inflammation i nässlemhinnan orsakad avallergi, till exempel hösnuva eller allergi mot dammkvalster) hos vuxna och ungdomar 12 år och äldre.

Vanliga allergi symtom är nysningar, rinnande eller kliande näsa, gomklåda och kliande, röda eller vattniga ögon. Flynise kan även ordineras av läkare för användning för att lindra symtom från urtikaria (klåda, rodnad och antal och storlek på nässelutslag). Lindring av dessa symtom varar hela dagen och hjälper dig att upprätthålla normala vardagssysslor och normal sömn.

Användning

Vuxna och ungdomar 12 år och äldre Rekommenderad dos är en tablett en gång dagligen med vatten, med eller utan mat. Tabletten sväljes hel. Kontakta läkare om förbättring inte ses efter 7 dagars behandling. Flynise ska användas i högst 3 månader i följd, om inte läkare föreskrivit annat. Intag av Flynise rekommenderas inte om du är gravid eller ammar.

Innehåll

Den aktiva substansen är desloratadin. Varje filmdragerad tablett innehåller 5 mg desloratadin. Övriga innehållsämnen är: Tablettkärna: mikrokristallin cellulosa, pregelatiniserad stärkelse, mannitol, talk och magnesiumstearat. Tablettdragering: Hypromellos 6cP, titandioxid (E171), makrogol 6000, indigokarmin aluminiumlack (E132).

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedel noga före användning. Läs mer på FASS

Märke Actavis
EAN 7046261533836

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Receptfritt läkemedel

Orifarm

Loratadin Orifarm tablett 10 mg 30 st

 

16

kr

Receptfritt läkemedel

Clarityn

Clarityn tablett 10 mg 30 st

 

149

kr

Receptfritt läkemedel

Nasonex

Nasonex Nässpray 60 Doser

 

86

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ