Mina recept

Varukorgen är tom

 

Förgiftning av paracetamol ökar

Samtalen ökar angående förgiftning av paracetamol

Enligt en artikel i Dagensapotek så ökar samtalen till Giftinformationscentralen gällande förgiftning av paracetamol. Det intressanta är att man sen 2015 tog bort möjligheten att sälja paracetamol i tablett form 2015 som ett ingrepp för att minska problemet, detta har troligtvis inte varit lösningen då det verkar som att förgiftning av paracetamol ökar. Läkemedelsverket valde att göra detta 2015 på grund av att man såg en kraftig ökning av samtalen och att det ofta var unga kvinnor som medvetet överdoserade. Man valde då att stoppa försäljningen av paracetamol som ett receptfritt läkemedel och även här på www.apotek365.se togs produkterna bort. Det man idag kan se är att samtalen till Giftinformationscentralen fortsätter att öka och misstänka förgiftningsfall har ökat med över 8%. Problemet med förgiftning av paracetamol har sen 2010 varit explosionsartat, sen 2010 har den typen av samtal och problem ökat med över 70% och det är framförallt unga kvinnor mellan 20-30 år som är överrepresenterade i statistiken.

Köp receptfria läkemedel på Apotek 365

Här på Apotek 365 kan ni köpa receptfria läkemdel. För att få lov att köpa receptfria läkemedel måste man vara minst 18 år gammal. Här finns olika varumärken och produkter som kan hjälpa och lindra tex förkylningsbesvär coh allergier. Vill ni köpa receptfria läkemedel så hittar ni dessa produkter via länken - köp receptfria läkemedel

Självtester och drogtester

Vi kan även tipsa om våra självtester. Vi har flera enkla snabbtester för både droger, allergier och andra åkommor. Dessa tester gör ni hemma och ni får svar på bara ett par minuter. Drogtester säljer vi till både privatpersoner och företag. Många företag vill idag säkerställa sina anställdas säkerhet och har därför kontinuerliga drogtester för att kunna göra avgörande insatser i god tid om någon har problem med ett missbruk.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ