Mina recept

Varukorgen är tom

 

Drogtester på företag

Behöver ni utföra drogtester på ert företag, då har Apotek 365 utrusningen som behövs!

Ska ni utföra drogtester på ert företag så har Apotek 365 drogtester som kommer passa bra. Det är enkla och smidiga urinprov som dessutom har en temperatur mätare för att minska risken för att testpersonen försöker manipulera testet. Att göra drogtester på företag är mycket vanligt och väldigt viktigt om man säkerställa säkerheten för alla medarbetare. Påverkade personer som missbrukar droger kan bli en allvarlig arbetsmiljörisk om man tex framför fordon eller använder farliga redskap. Behöver ni hjälp med att utföra drogtester på ert företag så hör gärna av er till oss på Apotek 365 så hjälper vi er med vilka produkter som passar bäst.

Tips på drogtest för företag

Om ni ska utföra drogtest så rekommenderar vi er att använda ett multitest som indikerar på de 10 vanligaste drogerna. Man får svar på bara någon minut och dessa drogtester är mycket säkra och kan spåra om personen använt droger inom de senaste dagarna

Detta urintest ger utslag på följande narkotikaklassade preparat och läkemedel

Benzodiazepin

Kokain

Cannabis

Opiater

Amfetamin

Ecstasy

Tramadol

Metadon

Buprenorfin

Oxycodon

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ